Velkommen til Framtidshusets nye side → Er du nettbutikk eller representerer en? Kontakt oss for samarbeid 😊

Om Framtidshuset

Velkommen til Framtidshuset – Din guide til en bærekraftig framtid gjennom smart teknologi og de beste løsningene!

Her finner du råd, veiledning, guider og tester av energi- og kostnadseffektive produkter. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å skape en miljøvennlig og bærekraftig hverdag.

Enten du er nybegynner eller erfaren på området vil du finne verdifulle tips og råd på nettsiden vår. Vi gir deg innsikt i ulike aspekter av bygging, oppussing og produkter som skaper en bærekraftig framtid. Videre er det viktig med energieffektivitet, resirkulering, vannbesparelse og andre områder som er bra for miljøet.

Vi er her for å veilede deg gjennom ulike løsninger og tiltak som kan gjøres for å gjøre hjemmet ditt mer bærekraftig. Vårt mål er å gi deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å ta informerte valg som både er bra for miljøet og økonomien.

I tillegg til å prisoppdateringer lar vi forbrukere rangere og dele sine tanker rundt soveromsproduktene.

Andre nettsteder for prissammenligning

Lykke til med nettshoppingen!

Inspirasjon

Framtidshuset er en kilde til inspirasjon for å gjøre ditt hjem mer bærekraftig. Om du er ute etter energieffektiv teknologi eller løsninger til hjem eller hage, skal vi ha noe for deg som inspirerer. Vi viser frem innovative prosjekter, miljøvennlige design og suksesshistorier fra hele verden. Du kan finne inspirasjon i våre artikler, tester, guider og i bilder. Du vil få idéer til hvordan du kan implementere bærekraftige løsninger i ditt eget hjem.

Vi tror på kraften av inspirasjon og deling av erfaringer. Har du erfaringer som kan være verdt å dele med andre tar vi gledelig imot leserinnlegg – Sammen kan vi bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Hva kan du forvente fra Framtidshuset?

Når du utforsker Framtidshuset, kan du forvente følgende:

 • En omfattende samling av ressurser, veiledninger og tester av energi- og kostnadseffektive produkter for ditt hjem.
 • Informativt innhold som dekker ulike aspekter av bærekraftig bolig, fra energieffektivitet til avfallshåndtering og mer.
 • Dyptgående opplæringsmateriale som vil gi deg kunnskapen og ferdighetene du trenger for å gjøre ditt hjem mer bærekraftig.
 • Muligheten til å delta i bærekraftige utfordringer og konkurranser, hvor du kan teste dine ferdigheter og få anerkjennelse for dine bidrag.

Sommer challenge 2023

Vi oppfordrer deg til å delta i vår nåværende challenge! Vis oss et før og etterbilde fra hvordan du forvandlet hjemmet ditt. Send ditt bidrag til post@framtidshuset.no. Lykke til!

Bli med inn i fremtidenmed med Framtidshuset – Din guide for et bærekraftig hjem – La oss sammen skape en mer miljøvennlig og bærekraftig fremtid.

Har du flere spørsmål om Framtidshuset?

Ofte stilte spørsmål og svar om Framtidshuset

 • Hva er Framtidshuset?

  Framtidshuset er en nettside som gir deg oversikt over de beste tilbudene på bærekraftige produkter fra norske nettbutikker. Vi tilbyr råd, veiledning, guider og tester av energi- og kostnadseffektive produkter for hjemmet ditt.

 • Hvordan kontakter jeg Framtidshuset?

  Du kan kontakte oss via e-post på post@framtidshuset.no eller ved å benytte kontaktskjemaet på kontaktsiden.

 • Hvor kan jeg finne informasjon om hvordan Framtidshuset behandler min data?

  For informasjon om hvordan vi behandler din data kan du se vår personvernserklæring på nettsiden.

 • Hva skjer hvis jeg har et problem med et produkt jeg kjøpte gjennom Framtidshuset?

  Pr dags dato selger ikke Framtidshuset noen produkter selv, men vi publiserer guider og tester om produkter fra godkjente nettbutikker. For informasjon rundt leveranse, retur, bytte og lignende, vennligst se siden for kjøpsvilkår eller besøk nettbutikken for det aktuelle produktet henvendelsen gjelder.

 • Hvordan hjelper Framtidshuset meg med å gjøre hjemmet mitt mer bærekraftig?

  Vi veileder deg gjennom ulike løsninger og tiltak som kan gjøres for å gjøre hjemmet ditt mer bærekraftig. Vi gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å ta informerte valg som både er bra for miljøet og økonomien din.

 • Hva slags produkter blir dekket av Framtidshuset?

  Vi fokuserer på energi- og kostnadseffektive produkter for hjemmet. Dette kan inkludere alt fra hvitevarer og elektronikk til møbler og byggematerialer som bidrar til et mer bærekraftig hjem.

 • Hvordan kan jeg holde meg oppdatert om Framtidshuset?

  Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev, som vi sender ut regelmessig med unike tilbud, kampanjer og nye publiserte produkt-tester.

 • Kan jeg bidra med innhold til Framtidshuset?

  Ja, vi tror på kraften av inspirasjon og deling av erfaringer. Hvis du har erfaringer som kan være verdt å dele med andre tar vi gledelig imot din henvendelse.

 • Hvordan holder Framtidshuset seg oppdatert på de beste tilbudene?

  Vi scanner markedet etter oppdateringer, priser og anbefalinger fra forbrukere hver dag for å sikre at du får de beste prisene på grønne produkter.

 • Hva er Framtidshusets sommer challenge 2023?

  I vår sommer challenge 2023 oppfordrer vi deg til å sende inn et før og etterbilde av hvordan du har forvandlet hjemmet ditt til å bli mer bærekraftig. Du kan sende ditt bidrag til post@framtidshuset.no.

Framtidshuset
Logo